Over mij

Mijn naam is Anni, ik ben vijftien jaar en ik ben geboren in het gezellige Utrecht, maar woon nu in het o-zo leuke Noord-Brabant waar ik een tweetalig atheneum opleiding volg. Naast het kei harde studeren - want ja, dat doe ik ook wel eens - zijn er ook een paar dingen die ik graag doe: ik schrijf graag, vandaar dat ik deze persoonlijke blog ben begonnen. Ik schrijf al sinds ik me kan herinneren en maakte een van mijn eerste blogs aan toen ik tien was. Verder maak ik graag tekeningen, lees ik wel eens boeken, kijk ik veel series en films, skate ik wel eens, luister ik veel muziek, zet ik wel eens een nieuw nummer van de dag online en bezoek ik graag concerten en festivals. Ook ben ik geobsedeerd met gezond leven: ik eet erg bewust en loop elke dag hard. Oké, dat is niet waar, ik loop bijna elke dag hard. Ik ben ook erg gepassioneerd door make-up en kleding en heb een voorliefde voor piercings en tatoeages. Ik zet me graag in voor goede doelen en ben ergens midden 2013 een actie gestart voor Serious Request.

Later, als ik groot ben (hehe), wil ik weer in Utrecht wonen. Ik wil een klein appartementje met cheap-ass meubels, veel plantjes, vooral de kleur wit en een beetje hout hier en daar. Ik wil héél graag geschiedenis sturen, ik ben immers een nerd, maar ik zou ook graag een kledingwinkeltje openen.

Ik weet niet zo goed wat ik met mijn blog wil bereiken of wat voor artikelen ik wil plaatsen, maar ik wil het graag met jullie delen. Ook ben ik erg slecht in over mezelf schrijven. Later kom ik met een goed stukje over mezelf, maar nu nog niet.

En ik ben heel slecht in het gebruik van die, dat, deze en dit. Komt ervan hè, als je allochtoon bent.